ЗАКУСКА В ГЮВЕЧЕ

За  гювечетата  и  хората…Ех  тези  гювечета. Мога  да  ги  хапваме  за  закуска,  за  обяд  и за  вечеря.   Но  точни  тези  гювечета са  страхотни  за  закуска  и   много  ги  обичаме   вкъщи.

ПРОДУКТИ  за  три  гювечета:

3  филийки  хляб

6   яйца

1/2  ч.ч.  сирене

1/2  ч.ч.  кашкавал

1/2  ч.ч.   ситно  нарязана   шунка

3 с.л.   сушени  домати

масло,

сол,  черен  пипер

Намажете  филийката  с  масло  и  с намазаната  страна  облепете    дъното  и   страните   на   гювечето.

DSC_4140

Поставям продуктите  в  следващия  ред  –  сирене,  шунка,  сушени домати  и  накрая  слагам   яйцата.

DSC_4143

Пекат  се  за  около   петнайсетина  минути  на   силна   фурна,  като   в  последните  пет,  разпределям  кашкавала…

Да  ви  е  сладко!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s