МУС ОТ БОРОВИНКИ

Подходящ  не  само   за   директна  консумация, но  и  за  пълнеж  на  торти.   Невероятно  нежен  крем…

ПРОДУКТИ

2  пак  сирене  крема  на   стайна  температура

350   грама   заквасена  сметана

1  ч.ч.   пудра   захар

1  желатин  разтворен   в   1/3  ч.ч.   вода

1 1/2  ч.ч.   боровинки

3 с.л.  сладко   от   горски  плодове / ягоди,  малини, боровинки/

1 ч.ч.  сметана.  Разбийте   я  и   я  оставете   в  хладилник.

Разбивате   кремата,  заквасената   сметана ,  боровинките и  пудрата   захар  с  миксер  на   висока   скорост   за  десетна  минути.  Прибавяте  желатина и   сладкото. Накрая   добавяте    разбитата  сметана  и  разбъркайте….

DSC_8594

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s